hits

Stuck!

Da var den dagen snart over! Dagene går så fort, men samtidig går det så sakte. Føler at jeg er i en sånn venteboble. Venter på at noe skal skje, for det er jo ingenting annet jeg kan gjøre. Føles som om livet mitt er satt på vent, selv om jeg vet at det er feil. Det er ikke sånn at jeg sitter inne hver ettermiddag og helg og ikke gjør noe. Prøver jo å finne på gøye ting, spesielt for Didrik sin skyld. Men føler meg skikkelig lat til tider! Har ikke trent på sikkert 3 måneder, føler meg helt forferdelig. Jeg må jo bare komme meg ut av denne boblen. 

 

Føler jeg klager litt nå, men det er  jo og hensikten med denne bloggen, å uttrykke det jeg føler. Mens jeg venter får jeg prøve å fokusere på noe annet. Vi holder på å planlegge uteområdet, så vi har tenkt å asfaltere i nærmeste, eller Ruben har tenkt det hvertfall. Jeg kunne kanskje tenkt å ventet litt til, er jo så himla dyrt! Så vi får se hva det blir til. 

 

Ha en god natt! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lineludviksen

lineludviksen

28, Bergen

Jeg heter Line og kommer fra Bergen. Jeg er mamma til Didrik født 19.03.2014 og gift med Ruben. Deler glimt av hverdagen for de som vil følge meg. ;) Følg oss på reisen for å få barn nummer to.

Kategorier

Arkiv