hits

Den store aldersforskjellen....

Siste fridag før hverdagen begynner. Jeg både gruer og gleder meg til å begynne på jobb igjen. Vi har hatt en super påske, også det været da! Det er ikke fordi jeg ikke trives i jobben at jeg gruer meg, for det gjør jeg. Men vil alltid assosiere aborten med jobben, siden det var der det skjedde. Blir en liten påminnelse hver dag. Men det er noe jeg må takle.

 

Siden jeg mistet har jeg tenkt mye på hvor utrolig kjipt det er, det hadde vært perfekt å få et barn i november. Ikke fordi det er en perfekt måned, men fordi da hadde det vært under 5 år mellom Didrik og lillesøsteren/broren. En skal jo egentlig ikke tenke så mye på aldersforskjell, men det gjør jeg altså. Kjenner jeg blir irritert! Det var vår tur nå! «Du må tenke positivt». Er det mange som har sagt til meg, og det føler jeg forsåvidt at jeg har gjort, men jeg ser ikke det positive i å vente og vente og vente. Er så mye venting, også får man det svaret som man vil, også blir det tatt vekk fra deg! Trodde egentlig at jeg hadde kommet litt over det, men når jeg skriver nå, kjenner jeg at det har jeg ikke. I morgen skulle jeg vært på KK på ultralyd for å sjekke om det var hjertelyd. Så det er sikkert derfor jeg har en litt dårlig dag i dag. #whining

 

Nyt siste fridagen, vi skal en tur til et vennepar, så det blir koselig. Snakkes snart igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lineludviksen

lineludviksen

28, Bergen

Jeg heter Line og kommer fra Bergen. Jeg er mamma til Didrik født 19.03.2014 og gift med Ruben. Deler glimt av hverdagen for de som vil følge meg. ;) Følg oss på reisen for å få barn nummer to.

Kategorier

Arkiv