hits

Starten på påsken

En etterlengtet påskeferie er godt i gang. Vi begynte å kjøre i 9-tiden. Vi var rett innom Eidfjord og knipset litt bilder, er jo så fint der! Vi kom frem til Geilo i 14-tiden i dag. Vi skal bo på Dr.Holms frem til lørdag, da skal vi videre til mamma og pappa på hytten deres. Vi rakk en liten tur på ski, men tok ikke lang tid før Didrik ble lei. Han er ikke akkurat en tålmodig gutt, det har han etter moren sin. Jeg fikk øvd meg litt på langrenn, følte jeg var ganske flink, helt til jeg trynte! Utrolig flaut og litt vondt faktisk. Men jeg gir ikke opp, i morgen skal vi prøve oss på slalåm, det blir spennende, håper jeg overlever dagen. Været kan vi ikke klage på, strålende sol og blå himmel! Akkurat en sånn tur vi trengte for å få vonde ting litt på avstand. 

 

Er ganske trøtt etter en lang dag, så her roper sengen på meg, guttene mine er allerede i drømmeland. I morgen er en ny dag og jeg skal stå på slalåm for første gang på 15 år. Ønsk meg lykke til! God natt:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lineludviksen

lineludviksen

28, Bergen

Jeg heter Line og kommer fra Bergen. Jeg er mamma til Didrik født 19.03.2014 og gift med Ruben. Deler glimt av hverdagen for de som vil følge meg. ;) Følg oss på reisen for å få barn nummer to.

Kategorier

Arkiv