hits

For et mareritt!

Hei hå:)

Håper alle har hatt en fin jul og fått alt på ønskelisten. Vi er fortsatt i Nord Trøndelag hos Ruben sin familie, og har kost oss masse, vi fikk til og med snø! Vi har spist mye god mat, men heldig vis vært litt aktiv og. Har gått ned 8 kg siden august,men redd for at de lett kommer på igjen, så det blir andre boller når vi kommer hjem. 

Jeg lovet å fortelle hvordan det gikk på forsamtalen på Haukeland, og det gikk veldig bra. Vil ikke gå så veldig i detalj, men vi er hvertfall klargjort for prøverør. Men selve prosessen begynner ikke før i april, p.g.a påsken og hvordan syklusen min er. Jeg var så fornøyd når jeg satt på forsamtalen, jeg hadde gått ned 8 kg, hadde en syklus på ca 29 dager, alt var tilrettelagt. Jeg skulle hatt mensen den 19 desember, og den har vært ganske stabil de siste månedene. Dagene gikk og ingen mens kom. Dum som jeg er ante jeg et lite håp! 21 desember tok jeg en test, den var selvfølgelig negativ, hadde ikke trodd noe annnet. Så jeg tenkte at mensen sikkert kom dagen etter. Men igjen så gikk dagene, nå har det gått 8 dager og fremdeles ingen mens. Så jeg tok en test til, dum som jeg er, men den var selvfølgelig negativ! Så nå sitter jeg her da og føler meg som en idiot, helt uten svar. Hele denne prøveprosessen har vært et mareritt, og det er før vi har satt i gang med prøverørsprosessen. Jeg har ikke ord for hva jeg føler nå, gråten er aldri langt unna, skuffelsen er vanskelig å skjule. Jeg vet det er mange som har det verre enn meg, men akkurat nå føles det ikke sånn! Jeg er helt tom, jeg føler meg ikke sterk nok til å gå gjennom dette og det er en forferdelig følelse. Det er heldigvis ikke alle som kan kjenne seg igjen i denne situasjonen. For det jeg føler nå, unner jeg ingen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lineludviksen

lineludviksen

28, Bergen

Jeg heter Line og kommer fra Bergen. Jeg er mamma til Didrik født 19.03.2014 og gift med Ruben. Deler glimt av hverdagen for de som vil følge meg. ;) Følg oss på reisen for å få barn nummer to.

Kategorier

Arkiv